Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в парламента предложение

...
Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в парламента предложение
Коментари Харесай

Костадинов: Изслушване на Зеленски в българския парламент ще има само театрален ефект

Депутатите Владислав Панев и Зорница Стратиева са внесли в парламента предложение за план на решение за чуване от Народното събрание на президента на Украйна Володимир Зеленски. Това демонстрира информация на интернет страницата на Народно събрание.

Проектът е разпределен на комисията по външна политика.

До момента Зеленски е направил обръщения пред парламентите на Япония, Франция, Италия, Израел, Канада, Англия и други.

Вносителите са депутати на партия " Зелено придвижване ", която е част от  ПГ на " Демократична България ".

Решението за такова предложение беше взето от Националната конференция на Политическа партия " Зелено придвижване " в събота.

Председателят Владислав Панев тогава изясни концепцията като мощен знак каква е позицията на България.

Изслушване на украинския президент Володимир Зеленски в българския парламент ще има единствено сценичен резултат. Това съобщи водачът на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.

По думите му няма потребност от такива театрални осъществявания, които по този начин или другояче " гледаме от заран до вечер изказвания на Зеленски “. Не виждам с какво ще способства, с изключение на за номинирането му за Нобелова премия за мир или кино награди  " Оскар “ или нещо друго. 

Според Костадинов в България се показва единствено едната гледната точка и посочи, че агитация има и от двете страни, защото въпреки всичко се намират в положение на война.

Реакцията на Костадинов е във връзка импортираното в деловодството на Народното събрание предложение от депутати от " Демократична България " украинският държавен глава да бъде изслушан в българския парламент. Зеленски към този момент беше изслушван в редица национални Народното събрание по света, измежду които американския Конгрес, Бундестага на Германия, законодателните органи на Япония, Франция и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР